Praxisunk bemutatása

 

Praxisunk egy modern, kisállatok ellátására szakosodott állatorvosi rendelő, amelyet a tulajdonosok és kedvenceik sokoldalú igényeit figyelembe véve hoztunk létre.

 

 

Dr. György Zsolt állatorvos, tulajdonos, ügyvezető 0630 9531288

1988-ban végeztem a budapesti Állatorvostudományi Egyetemen, majd visszakerültem Nógrád megyébe, a pásztói járásba, kezdetben nagyobb részt haszonállatos vegyes praxisba. 2004-ben nyitottam Pásztón kisállat orvosi rendelőt. A Pet Centrum 2009 elején nyílt meg. Az elmúlt 15 évben a folyamatos elméleti képzés, és a műszaki fejlesztések (röntgen, ultrahang, vérlabor, altatógép, stb.) révén sikerült a betegellátás színvonalát  emelni. Kedvenc szakterületem a sebészet, ezen belül az ortopédia (csont- és izületsebészet).

Dr. Jakubovics Éva állatorvos 0630 6968606

A természet és az állatvilág születésem óta nagy szerepet játszik az életemben, hiszen egy nagy, erdőszéli kertes házban nőttem fel, ahol a családommal számos különböző állatfajt tartottunk és neveltünk.Egyetemi éveim alatt mindent megtettem annak érdekében, hogy pályakezdőként minél kiemelkedőbb lexikális tudással és gyakorlattal rendelkezzek ahhoz, hogy a lehető legnagyobb gondossággal és szakszerűséggel kezelhessem a kis betegeimet.

Sződi Katalin kisállatgyógyász állatorvosi asszisztens és kutyakozmetikus 0630 7820475

Szenvedélyes állat- és természetszeretettel érkeztem ebbe a világba, kölcsönös szerencsénkre olyan családba, aminek tagjai ugyanígy éreztek és gondolkodtak. Ez nevelésemnek is fontos részét képezte. Etológiai érdeklődésem kamasz korom óta tart.  Sok évtizede osztom meg otthonom, életem saját kedvencekkel.  A kilencvenes évektől önkéntesként részt veszek az állat-, főleg kutyavédelemben.Felnőttként elvégeztem a Nyíregyházi Oktató Állatkórházban a„Kisállatgyógyász állatorvosi asszisztens” képzést. 2018 júliusa óta dolgozom a Pet Centrum állatorvosi rendelőben. Közben végeztem el egy OKJ-s kutyakozmetikus képzést. A kutyák képzése, nevelése , etológiai érdeklődésem és tanulmányaim során szerzett tapasztalataimra épülő kommunikáció a kisállatokkal és gazdikkal megkönnyítik munkámat. Mindig nagy örömmel tölt el, ha sikerül elnyernem egy-egy pl. kozmetikára hozott kutyus bizalmát.

Dr: Györgyné Pécsi Magdolna társtulajdonos, boltvezető, adminisztrátor

Tanári hivatásom gyakorlása mellett segítem a Pet Centrum munkáját, elsősorban adminisztrativ téren.

 

 

Szeretettel várjuk az állattartókat és kedvenceiket a PET CENTRUMban!

Cím:
PET CENTRUM
Állatorvosi Rendelő, Patika
Kutyakozmetika,
Állateledel, Felszerelés

Pásztó, Hunyadi út 33.

Rendelő, Patika:
+36-30-9531288

Kozmetika, Bolt:
+36-30-7820475
www.petcentrumpaszto.hu

Nyitva:
ÁLLATORVOSI RENDELŐ, PATIKA
Hétfőtől Péntekig 15-17-ig

SZOMBATON 9-11-ig

Vasárnap: zárva
Nyitvatartási idő után hívható:
+36-30-953-1288

+36-30-6968-606

KUTYAKOZMETIKA:
Előzetes bejelentkezés: +36-30 7820475

ÁLLATELEDEL-FELSZERELÉS BOLT
Hétfő-Péntek: 13-17-ig
Szombat-Vasárnap: zárva

Dr. György Zsolt állatorvos

Szponzorálja: