Pályázatok

A kedvezményezett neve – PET CENTRUM KFT.
A fejlesztés tárgya – DIAGNOSZTIKAI ESZKÖZBESZERZÉS
A szerződött támogatás összege – 9 950 465.-FT
A projekt tervezett befejezési dátuma – 2022.10.25.
A projekt tartalmának részletes bemutatása –
Az elmúlt évtized alatt a Pet Centrum Kft. komoly felszereltségre tett szert, és a város egyik jelentős praxisát alakította ki a széles körű szolgáltatásainknak köszönhetően. Vannak olyan kisállatbetegségek, amelyek megállapítása a jellemző tünetek miatt semmilyen kiegészítő vizsgálatot nem igényelnek, de sok esetben nélkülözhetetlen bizonyosműszeres vizsgálatok elvégzése a korrekt diagnózis felállításához.
Az állatorvosi laboratóriumi diagnosztika jelentősége a gyakorló állatorvos munkájában – a képalkotó eljárásokhoz (ultrahang, röntgen) hasonlóan – egyre nagyobb szereppel bír. A laboratóriumi vizsgálatok jelentős részét (minőségi, mennyiségi vérkép, biokémiai vizsgálatok, babesiosis megállapítása) is el tudjuk végezni, így meggyorsítva a pontos és gyors diagnózist.
A PET CENTRUM-ban is folyamatosan fejlődik a diagnosztikai eszközpark. Munkánkat a pályázatban szereplő csúcstechnológiát jelentő digitális röntgen, ultrahang, és az altató-lélegeztetőgép nagyban segíteni fogja a már rendelkezésünkre álló azonnali eredményeket adó készülékek, mikroszkópok mellett.
A röntgen az egyik leghasznosabb kiegészítő vizsgáló módszer. Alkalmas a mellkasi, a hasüregi szervek vizsgálatára. Nagy segítséget nyújt a legtöbb szerv betegségének kiderítésére. Nélkülözhetetlen a traumatológiai és ortopédiai diagnosztikában.
A tervezett nagy teljesítményű digitális röntgennel képesek leszünk a kisállat praxisban előforduló bármely méretű és súlyú beteg röntgenvizsgálatára a törpesüntől a bernáthegyiig.
A röntgen, az ultrahang és az altató-lélegeztetőgép nagyon jó kiegészítői egymásnak.

Az ultrahang készülék segítségével a hasüregi szervek alakja, mérete, szerkezete, egymáshoz viszonyított helyzete vizsgálható. A vemhesség diagnosztikában nélkülözhetetlen segítséget jelent.

Veta 5 altató/lélegeztető gép
A diagnosztikai eszközfejlesztést követően már speciális vizsgálatok elvégzésére is lesz lehetőség.

Szeretettel várjuk az állattartókat és kedvenceiket a PET CENTRUMban!

Cím:
PET CENTRUM
Állatorvosi Rendelő, Patika
Kutyakozmetika,
Állateledel, Felszerelés

Pásztó, Hunyadi út 33.

Rendelő, Patika:
+36-30-9531288

Kozmetika, Bolt:
+36-30-7820475
www.petcentrumpaszto.hu

Nyitva:
ÁLLATORVOSI RENDELŐ, PATIKA
Hétfőtől Péntekig 15-17-ig

SZOMBATON 9-11-ig

Vasárnap: zárva
Nyitvatartási idő után hívható:
+36-30-953-1288

+36-30-6968-606

KUTYAKOZMETIKA:
Előzetes bejelentkezés: +36-30 7820475

ÁLLATELEDEL-FELSZERELÉS BOLT
Hétfő-Péntek: 13-17-ig
Szombat-Vasárnap: zárva

Dr. György Zsolt állatorvos

Szponzorálja: